De H-G Garantie

Hé wintersporter! H-G maakt wintersport toegankelijker en wat sluit daar beter bij aan dan jou compleet ontzorgen over jouw materiaal? Om jou zorgeloos op wintersport te laten gaan, krijg je bij een aankoop altijd dé H-G garantie.

H-G Garantie bestaat uit de volgende 5 punten:

  1. Materiaal wordt altijd gewaxt en geslepen (ready to go!) geleverd. Zie het kopje onderhoud voor meer details. 
  2. 12 maanden garantie op breuk van de aangekochte producten.
  3. 12 maanden na aankoop is het mogelijk om de aangekochte spullen te retourneren tegen 50% van het oorspronkelijke aankoopbedrag zoals vermeld op de aankoopfactuur verzonden per mail of fysiek meegegeven. Dit geldt enkel bij aankoop van nieuw materiaal.
  4. 24 maanden na aankoop is het mogelijk om de aangekochte spullen te retourneren tegen 35% van het oorspronkelijke aankoopbedrag zoals vermeld op de aankoopfactuur verzonden per mail of fysiek meegegeven. Dit geldt ook enkel bij aankoop van nieuw materiaal.
  5. De datum die van kracht is op de aankoop staat vermeld op de factuur die per mail is verzonden 

Voorbeeld: Je koopt voor je kind een set materiaal voor 160 euro en je kind is er na 1 jaar toe aan een ander materiaal. Je mag het materiaal inleveren en krijgt 80 euro korting op nieuwe materiaal van 150 euro. In dit geval heeft jouw kind voor 70 euro nieuw passend inclusief een nieuwe H-G Garantie. Mocht je kind na 2 jaar toe zijn aan nieuw materiaal mag het materiaal ingeleverd worden en krijgt 56 euro korting op nieuwe materiaal van 150 euro. In dit geval heeft jouw kind voor 94 euro nieuw passend inclusief een nieuwe H-G Garantie. 

Onderhoud:

–        Check op de staat van je materiaal ( H-G personeel geeft een professioneel oordeel over de staat van jouw materiaal)

–        Vullen van krassen in het belag

–        Het opnieuw slijpen van een basis in jouw belag

–        Het bijslijpen van de stalen randen

–        D.m.v. hot wax een porie vullende waxlaag aanbrengen

–        Tot slot het netjes op poetsen van jouw materiaal.