De H-G Garantie

Hé wintersporter! H-G maakt wintersport toegankelijker en wat sluit daar beter bij aan dan u compleet ontzorgen over uw materiaal. Om u zorgeloos op wintersport te laten gaan verkrijgt u bij een aankoop altijd dé H-G garantie.

H-G Garantie bestaat uit de volgende 5 punten:

  1. Materiaal wordt altijd gewaxt en geslepen (ready to go!) geleverd. Zie het kopje onderhoud voor meer details. 
  2. 12 maanden garantie op breuk van de aangekochte producten.
  3. 12 maanden na aankoop is het mogelijk om de aangekochte spullen te retourneren tegen 50% van het oorspronkelijke aankoopbedrag zoals vermeld op de aankoopfactuur verzonden per mail of fysiek meegegeven. Dit geldt enkel bij aankoop van nieuw materiaal.
  4. 24 maanden na aankoop is het mogelijk om de aangekochte spullen te retourneren tegen 35% van het oorspronkelijke aankoopbedrag zoals vermeld op de aankoopfactuur verzonden per mail of fysiek meegegeven. Dit geldt ook enkel bij aankoop van nieuw materiaal.
  5. De datum die van kracht is op de aankoop staat vermeld op de factuur die per mail is verzonden 

Voorbeeld: U koopt voor uw kind een set materiaal voor 160 euro en uw kind is er na 1 jaar toe aan een ander materiaal. U mag het materiaal inleveren en krijgt 80 euro korting op nieuwe materiaal van 150 euro. In dit geval heeft uw kind voor 70 euro nieuw passend inclusief een nieuwe H-G Garantie. Mocht u kind na 2 jaar toe zijn aan nieuw materiaal mag het materiaal ingeleverd worden en krijgt 56 euro korting op nieuwe materiaal van 150 euro. In dit geval heeft uw kind voor 94 euro nieuw passend inclusief een nieuwe H-G Garantie. 

Onderhoud:

–        Check op de staat van uw materiaal ( H-G personeel geeft een professioneel oordeel over de staat van uw materiaal)

–        Vullen van krassen in het belag

–        Het opnieuw slijpen van een basis in uw belag

–        Het bijslijpen van de stalen randen

–        D.m.v. hot wax een porie vullende waxlaag aanbrengen

–        Tot slot het netjes op poetsen van uw materiaal.

IMG 8391 1