Hoe kies ik een snowboard?

Bent u op zoek naar een freestyle, freeride of juist een all-mountain snowboard? Een twin tip snowboard of juist een directional board? Welke lengte heb ik nodig? Allemaal lastige vragen en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Freestyle, freeride of all-mountain?

Bezoekt u graag het funpark en is het voor u belangrijk dat met beide benen vooruit het board stabiel blijft? Dan is een Freestyle board geschikt voor u.

Blijft u liever op de piste carven en is stabiel snelheid maken voor u belangrijk? Dan is een Freeride voor u de keuze.

Wisselt u graag de snelheid van de piste af voor wat sprongen in het funpark? Een All-mountain board is wat u het beste kan kiezen.

Lengte Snowboard

Zodra u heeft besloten welke type snowboard het meest geschikt is kunt u de lengte bepalen door middel van de onderstaande tabel.

Tabel 800x175 1
H-G Snowboardlengte tabel

Schoenmaat

Is u schoenmaat 46 of groter? Let op dat u op zoek gaat naar een wide snowboard. Deze type snowboards zijn breder waardoor de teen en de hak de sneeuw niet kunnen raken. Voor advies kunt u met ons contact opnemen.

Vragen over snowboards?

Twijfelt u na het zien van de tabel nog over welk snowboard voor u geschikt is? We staan voor u klaar! Voor korte vragen, bezichtigingen of persoonlijk advies kunt u met ons in contact te komen via de chatfunctie (zie “Chat nu/Stuur een bericht” rechts onderin). Bekijk ook eens onze tweedehands snowboards.

Locatie
H-G Snowboards
Beatrijsweg 22
4791 EC, Klundert