Hoe kies ik een snowboard?

Hoe kies ik een snowboard?
Bent u op zoek naar een freestyle, freeride of juist een all-mountain snowboard? Een twin tip snowboard of juist een directional board? Welke lengte heb ik nodig? Allemaal lastige vragen en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Freestyle, freeride of all-mountain?
Bezoekt u graag het funpark en is het voor u belangrijk dat met beide benen vooruit het board stabiel blijft? Dan is een Freestyle board geschikt voor u.
Blijft u liever op de piste carven en is stabiel snelheid maken voor u belangrijk? Dan is een Freeride voor u de keuze.
Wisselt u graag de snelheid van de piste af voor wat sprongen in het funpark? Een All-mountain board is wat u het beste kan kiezen.

Lengte Snowboard.
Zodra u heeft besloten welke type snowboard het meest geschikt is kunt u de lengte bepalen door middel van de onderstaande tabel.

H-G Snowboardlengte tabel

Schoenmaat.
Is u schoenmaat 46 of groter? Let op dat u op zoek gaat naar een “WIDE” snowboard. Deze type snowboards zijn breder waardoor de teen en de hak de sneeuw niet kunnen raken. Voor advies kunt u met ons contact opnemen.

Vragen.
Twijfelt u na het zien van de tabel nog over welk snowboard voor u geschikt is? We staan voor u klaar! Voor korte vragen, bezichtigingen of persoonlijk advies kunt u met ons in contact te komen via de chatfunctie.(zie “Chat nu/Stuur een bericht” rechts onderin)

Locatie.
H-G Snowboards
Beatrijsweg 22
4791 EC, Klundert