Over Ons

Over ons.
H-G Ski’s is gestart met het doel om skiën toegankelijker te maken. Dit doen wij door gebruikte ski’s een tweede leven te geven. De ski’s worden door het team zodanig opgeknapt om gereed te zijn voor nog jaren plezier. Het idee komt vanuit H-G Snowboards maar dan met ski’s. Onze tweedehands ski’s en tweedehands skischoenen staan in onze winkel in Klundert altijd zodanig klaar dat u er gelijk mee de piste op kan.

Klant ervaringen.
Wij zijn trots op de reviews die onze klanten ons geven! Vind ons op “Trustpilot” en bekijk de ervaring van andere skiërs.

Is de verzending altijd gratis?
Alle materialen worden verzonden via onze partner PostNL. Verzending is altijd gratis in heel Nederland en België! Verzending is doorgaans binnen 2 werkdagen binnen. Neem voor spoed contact met ons op via de chatfunctie of via info@h-gskis.nl.

Hoe kom ik in contact met H-G Ski’s?
Om het overzicht te bewaren loopt al het contact via onze chatfunctie (zie de Chat bubbel rechts onderin de pagina).

Kan ik langskomen om een ski te bekijken of voor persoonlijk advies?

Kom gerust langs in onze winkel op de openingstijden die gelden vanaf 1 oktober tot en met 1 april:

Maandag 18:00-21:00

Woensdag 9:00-21:00

Zaterdag 9:00-14:00


Voor bezichtigingen of persoonlijk advies buiten de openingstijden kunt u altijd een afspraak maken door met ons in contact te komen via de chatfunctie (zie de Chat bubbel rechts onderin de pagina) of per e-mail via info@h-gskis.nl of telefonisch op +31658012637

Als de ski’s niet bevallen, kan ik deze dan retour sturen?

Niet goed geld terug! Indien de ski’s niet naar wens zijn, kijken we graag samen naar een alternatief. Wanneer er geen alternatief naar wens beschikbaar is, wordt het geld zo snel mogelijk teruggestort.

Waar is H-G Sports gevestigd?
Prins Willemstraat 10 (we zijn verhuisd, voorheen Beatrijsweg 22a)
4791 EC, Klundert

Afspraak maken? Neem contact met ons op via de chatfunctie rechts onderin. Mochten er andere vragen zijn horen we het ook graag via de chatfunctie.