Ski’s inruilen?

Inruilproces

Logo HG ski 1 1

Vraagt u zich af waarom er twee pijlen om ons logo staan? Dat staat voor het inruilproces dat wij willen stimuleren met het inruilen van ski’s.

Ski’s inruilen? Ja graag!

Ben jij op zoek naar een nieuw paar ski’s en heb je geen zin om eerst je oude te verkopen? Bij ons kun je ski’s inruilen! H-G Ski’s is gestart met het doel skiën toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Hierbij hoort ook het stimuleren van groei. Groei in centimeters (lengte ski’s) maar ook groei in ervaring. Heb je nu een beginnerspaar ski’s en zou je graag een meer gevorderd paar willen? Je kunt een deel van de aankoopsom van je nieuwe paar ski’s terugkrijgen bij het inleveren van je oude paar. Voor vragen neem contact met ons op via de livechat functie rechts onderin of stuur een mailtje naar info@h-gskis.nl.

Wij geloven namelijk in ski’s als een circulair product en stimuleren het idee dat gebruikte ski’s voor iemand anders als nieuw kunnen worden ervaren door ze goed onder handen te nemen met ons team.

Snowboard inruilen

U kunt natuurlijk ook een snowboard inruilen. Ga voor meer informatie naar deze pagina.

Inruilplan

Herkent u het dat uw kinderen na een seizoen skiën de ski’s alweer uitgegroeid zijn? Met ons inruilplan krijgt u daarom geld terug een jaar nadat u de ski’s heeft aangeschaft wanneer u een nieuw paar bij ons aanschaft.

De volgende voorwaarden zijn hierop van toepassing:

  • 12 maanden na aankoop is het mogelijk om de aangekochte spullen te retourneren tegen 50% van het oorspronkelijke aankoopbedrag zoals vermeld op de aankoopfactuur verzonden per mail of fysiek meegegeven. Dit geldt enkel bij aankoop van nieuw materiaal.
  • 24 maanden na aankoop is het mogelijk om de aangekochte spullen te retourneren tegen 35% van het oorspronkelijke aankoopbedrag zoals vermeld op de aankoopfactuur verzonden per mail of fysiek meegegeven. Dit geldt ook enkel bij aankoop van nieuw materiaal.
  • De datum die van kracht is op de aankoop staat vermeld op de factuur die per mail is verzonden

Tweedehands ski’s verkopen aan H-G?

H-G koopt ook ski’s op zonder een nieuwe aankoop! Let wel dat bij het inruilen van een paar ski’s een hogere financiële compensatie aangeboden zal worden. Voor een vrijblijvende aanbieding stuurt u een mailtje met duidelijke foto’s van het paar (voor en achterkant) en een gewenste prijs naar info@h-gskis.nl. U ontvangt doorgaans binnen 48 uur reactie.