Ski’s waxen en slijpen

Ski’s waxen en slijpen bij H-G Sports

Wij hanteren de volgende prijzen voor ski’s waxen en slijpen. Het materiaal is klaar terwijl je wacht. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor ski reparaties, ski’s afstellen of snowboard waxen en slijpen.

Kleine onderhoudsbeurtPrijs
Ski’s waxen en slijpen€ 22,50
Snowboard waxen en slijpen€ 27,50
Grote onderhoudsbeurt (inclusief reparaties)
Ski’s opvullen, waxen en slijpen€ 32,50
Snowboard opvullen, waxen en slijpen€ 37,50
SUPER WAX (Infrarood wax) *
Ski super wax+ € 10,-
Snowboard super wax+ € 10,-
*Super wax is een toeslag van € 10,-. Dit bedrag komt bovenop de originele beurt. Infrarood waxen blijft namelijk langer zitten!
ski's waxen en slijpen ski onderhoud

De voordelen van ski’s waxen

Ski’s waxen, waarom? Ten eerste zorgt wax voor een goede afvoer van vocht, waardoor je beter glijdt. Ten tweede voedt wax het belag. Wie regelmatig waxt, glijdt dus sneller en doet langer met zijn materiaal.

Ski slijpen? Dit is waarom!

Daarnaast is ski’s slijpen ook geen overbodige luxe. Het slijpen scherpt de staalkanten van jouw ski’s weer aan zodat je met een zeker gevoel over harde sneeuw heen kan. Hierdoor vermindert het risico op blessures of ongelukken. Ook herstelt het de structuur van het belag weer zodat je weer onbezorgd van de pistes kan.

Bekijk ons YouTube-kanaal voor een filmpje van het onderhoud.

Afspraak maken voor ski’s waxen en slijpen? Neem contact met ons op via de chatfunctie rechtsonder. Mochten er andere vragen zijn, horen we het ook graag via de chatfunctie, via info@h-gskis.nl of bel +31658012637.