Snowboard inruilen of verkopen bij H-G Sports

Snowboard inruilen? Ja graag!

Hé Snowboarder! Ben jij op zoek naar een nieuw snowboard en heb je geen zin om eerst je oude te verkopen? Bij ons kun je je snowboard inruilen! H-G Snowboards is gestart met het doel snowboarden toegankelijk te maken voor iedereen. Hierbij hoort ook het stimuleren van groei. Groei in centimeters (lengte snowboarder) maar ook groei in ervaring.

Heb je nu een beginners snowboard en zou je graag een meer ervaren snowboard willen? Je kunt een deel van de aankoopsom van je nieuwe snowboard terugkrijgen bij het inleveren van je oude snowboard. Voor vragen neem contact met ons op via de livechat functie rechts onderin of stuur een mailtje naar info@h-gsnowboards.nl.

Bekijk hier meteen al onze tweedehands snowboards!

Tweedehands snowboard verkopen aan H-G?

H-G koopt ook snowboards op zonder een nieuwe aankoop! Let wel dat bij het inruilen van een snowboard een hogere financiële compensatie aangeboden wordt. Voor een vrijblijvende aanbieding stuur je een mailtje met duidelijke foto’s van het board (voor en achterkant) en een gewenste prijs naar info@h-gsnowboards.nl. Je ontvangt doorgaans binnen 48 uur reactie.

Je kunt bij ons natuurlijk ook je ski’s inruilen!

snowboard inruilen h-g sports