Snowboard waxen en slijpen

Snowboard waxen en slijpen bij H-G Sports

Wij hanteren de volgende prijzen voor snowboard waxen en slijpen. Het materiaal is klaar terwijl je wacht. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor ski reparaties, ski’s afstellen of ski’s waxen en slijpen.

DienstPrijs
Snowboard kleine onderhoudsbeurt€ 27,50
Snowboard grote onderhoudsbeurt€ 37,50
Snowboard SUPER WAX (Infrarood)+ € 10,-
Kleine reparatiesInbegrepen in de grote onderhoudsbeurt

Snowboard waxen? Alle voordelen op een rijtje

Een snowboard waxen is een essentiële stap in het onderhoud. Maar waarom is dat zo? Allereerst zorgt wax ervoor dat je snowboard beter omgaat met vocht, wat resulteert in soepeler en sneller glijden.

Daarnaast voedt de wax het belag van je snowboard, wat bijdraagt aan de levensduur van je board. Dus, als je je snowboard regelmatig waxt, glij je én sneller én heb je langer plezier van je board.

Het belang van een snowboard slijpen

Naast waxen, is het een snowboard slijpen ook een belangrijke onderhoudstaak. Het slijpen zorgt ervoor dat de staalkanten van je snowboard weer scherp worden, wat je meer controle en zekerheid geeft op harde sneeuw. Dit kan het risico op blessures of ongelukken verminderen.

Bovendien helpt het slijpen om de structuur van het belag te herstellen, zodat je zonder zorgen de pistes kunt afdalen.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk ons ons YouTube-kanaal voor een filmpje van het onderhoud.

Afspraak maken voor snowboard waxen en slijpen? Neem contact met ons op via de chatfunctie rechtsonder. Mochten er andere vragen zijn, horen we het ook graag via de chatfunctie, via info@h-gskis.nl of bel +31658012637.