SUP huren bij H-G Sports 

Ben je klaar om het water op een hele nieuwe manier te ervaren? Bij H-G Sports bieden we je de kans om de wereld van Stand-Up Paddleboarding (SUP) te ontdekken met onze SUP verhuur. Of je nu een dagje alleen wilt peddelen of een unieke activiteit zoekt voor een groepsuitje met vrienden of familie. Wij hebben het perfecte SUP board voor jou. Met ons aanbod aan SUP boards, inclusief alles wat je nodig hebt voor een dag op het water, garanderen we een onvergetelijke ervaring.

Waarom een SUP board huren bij H-G Sports?

Bij H-G Sports begrijpen we dat iedereen van het water wil kunnen genieten. Daarom kun je bij ons SUP boards huren. Voor slechts €35,- per dag kun je de vrijheid van het SUPpen ervaren, inclusief alle benodigde materialen zoals een vin, een pomp en een peddel. Zo willen we SUPpen toegankelijk en plezierig maken voor iedereen.

Wat kost een SUP huren?

Of je nu op zoek bent naar een rustige peddelsessie op het meer of een avontuurlijke tocht door de kanalen. Bij H-G Sports vind je het juiste SUP board inclusief vin, pomp en peddel. Met onze verhuurprijzen bieden we flexibiliteit en gemak:

TijdPrijs
Dagdeel (08:00-12:00 / 13:00-17:00)€25,-
Volledige dag€35,-
Weekend (vrijdag halen, maandag terugbrengen)€70,-
Week (binnen 8 dagen halen en terugbrengen)€120,-
sup board huren

SUP huren op locatie

Voor groepsactiviteiten, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen of vriendengroepen vanaf 6 personen bieden we een speciale service! Je kunt dan SUPS huren op locatie. We brengen de SUP boards dan naar jullie locatie en pompen ze ter plaatse op. Ideaal voor een zorgeloze dag op het water. Neem contact op voor meer informatie of een offerte door te bellen naar 0658012637.

De SUPERSUP: een unieke ervaring

Zin in iets echt unieks? Probeer onze SUPERSUP. Dit is een gigantisch SUP board van 5 meter lang en is geschikt voor 4 tot 12 personen. Dit is de perfecte keuze als je gewoon met een groep vrienden een onvergetelijke dag wilt beleven. Wil je hiervoor graag een offerte of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op via 0658012637!

Wist je dat wij ook een ski verhuur en snowboard verhuur service hebben?

Een SUP board huren doe je bij H-G Sports

Klaar om te SUPpen? Bij H-G Sports maken we het je gemakkelijk! Of je nu op zoek bent naar een solo-avontuur, een activiteit met vrienden en familie of een teambuildingsuitje. Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via 0658012637 om jouw SUP board te reserveren of voor meer informatie over onze diensten.