Vragen en antwoorden

Is de verzending altijd gratis?
Alle materialen worden verzonden via onze partner PostNL. Verzending is altijd gratis in heel Nederland en België! Voor 15:00 besteld, de volgende (werk)dag gratis bezorgd.

Kan ik langskomen om een ski’s te bekijken of voor persoonlijk advies?

Voor bezichtigingen of persoonlijk advies kunt u altijd een afspraak maken door met ons in contact te komen via de chatfunctie.(zie de Chat bubbel rechts onderin de pagina) of telefonisch op +31636493123.

Door het coronavirus kunt u helaas alleen nog maar langskomen voor afhaal, dus altijd van te voren bestellen. We voorzien u wel nog steeds van advies via de telefoon, mail of de chat rechtsonder op de website.

Als de ski’s niet bevallen, kan ik deze dan retour sturen?

Niet goed geld terug! Indien de ski’s niet naar wens zijn, kijken we graag samen naar een alternatief. Wanneer er geen alternatief naar wens beschikbaar is wordt het geld zo snel mogelijk teruggestort. Lees hierover meer in “Dé H-G Garantie

Wat zijn de openingstijden?
H-G Ski’s heeft flexibele openingstijden. We zijn ook in de avond en in het weekend beschikbaar. Voor een afspraak graag contact opnemen via de chatfunctie of telefonisch.

Waar is H-G Ski’s gevestigd?
H-G Ski’s
Beatrijsweg 22
4791 EC, Klundert

Afspraak maken? Neem contact met ons op via de chatfunctie rechts onderin. Mochten er andere vragen zijn horen we het ook graag via de chatfunctie.